Розшукуваних Інтерполом двох правопорушників та іномарку затримано на кордоні

НАЗАД
21 вересня 2018 09:10

У КПВВ «Чаплинка» військовослужбовці Херсонського загону під час оформлення подорожуючих викрили іномарку, яка була викрадена на території України у квітні поточного року.

Учора під час оформлення пасажирів одного з рейсів, що прибув в пункт пропуску «Жуляни», прикордонники затримали громадянина Грузії, який перебував у міжнародному розшуку.  Під час заходів прикордонного контролю стосовно іноземця спрацювала база даних Інтерполу. Зазначеного громадянина розшукували правоохоронні органи Молдови за порушення чинного законодавства.

Подібна ситуація склалась в пункті пропуску «Платонове», що на кордоні з Молдовою. Громадянина Азербайджану, що прямував до України, також розшукував Інтерпол.

Крім того, у КПВВ «Чаплинка» військовослужбовці Херсонського загону під час оформлення подорожуючих, викрили іномарку, яка була викрадена в Україні у квітні поточного року. Автомобілем «Honda» 2008 року випуску української реєстрації наш співвітчизник мав намір виїхати до ТОТ АР Крим.

По даним випадкам поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Двох правопорушників та іномарку передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси